alt text
Add to favourites

LA CUINA DELS FUMATS

250 RECEPTES
JOFRE ESPAÑOL, JOAN

VAT included

Description
Avui, amb les tècniques més depurades i els productes millor preparats, els fumats han esdevingut un element imprescindible de les n ostres gastronomies. Si el món es globalitza, la cuina també ho ha de fer, no? En aquest llibre, hi trobareu fins a 250 receptes, pr imordialment d'entrants, amanides o tapes, amb fumats molt diversos: junt amb el predomini del salmó i del bacallà, també hi són pre sents la truita de riu, l'arengada, la tonyina, el peix espasa... en forma de fumat. Completen el receptari un capítol de bases (pas ta, mand...[Read more]

Status: Available for online purchase in 4-5 days

Availability
Buy it now and we will send it to you when we have stock. The charge to your account will be made only when the product is shipped.
DetailsCOSSETANIA EDICIONS
2021
160 Pages
Format: Rústica
ISBN: 9788413560212
Language: CATALÁNCategory: Recipes

THEMES